Na kontaktoni

Llapnasellë PN 10000 Prishtinë
Kosovë

Tel: +377 44 274 817
Tel: +377 44 340 599

Email: info@kosovominigolf.com 

Ngjarja kryesore

World adventure Golf masters 2016

Për herë të parë në Ballkan, nga data 25 qershor në Kosovë mbahet Kampionati "World Adventure Golf Masters" 2016 ne fushen e Prishtina golf-it.

Garues nga 15 shtete do të marrin pjesë ne këtë eveniment në një fushë e cila konsiderohet ndër me te mirat dhe me sfidueset në botë.

Shiko më shumë